daniel-adams-ray-video-S
Daniel Adams-Ray samlar Sveriges rapelit för nya video-remixer!


 

 

Under de kommande tre veckorna släpps tre remixer av låten ”Där regnbågen tar slut” med tillhörande Cypher video. Den första remixen, ”BABA Remix” gästas av Baba Recordings, representerade av Petter, Lilla Namo och Jaqe. Premiären kommer man hitta på Kingsize hemsida imorgon fredag den 28/2. Veckan därpå släpps ”RMH Remix”, som gästas av Adam Tensta, Eboi och Dida. Här kommer Gaffa stå för premiärvisningen. Det hela avslutas 14/3 med ”LAGOM STUDIOS Remix”, där Organismen, Professor P och Academics frontar. Daniel själv figurerar i alla tre versioner, uppbackad av DJ Akilles bakom skivspelarna.

 

Att dessa remixer nu kommer finnas tillgängliga har funnits på mångas önskelista ända sedan Daniel Adams-Rays kritikerrosade konsert på Debaser Medis i december, som gästades av den svenska rapeliten.

 

De tre musikaliska remixerna står producentteamet Dark Lama för och Cyphervideosen är regisserade av Fredrik Wannerstedt, som även stod för fotot till Daniels senaste album ”Innan vi suddas ut”

 

*Cypher är ett uttryck som används för att beskriva en för hiphop jamsession där rappare byter av varandra i turordning.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL