Kid Cudis kreativitet har uppenbarligen inga gränser. Via Instagram meddelar han nu att ett nytt klädmärke tillsammans med vännen tillika HUMAN MADE-grundaren NIGO kommer inom kort.

Den japanska designern har utöver HUMAN MADE även gjort stora bidrag till streetwear-scenen i form av sitt arbete med BAPE och KENZO. Han anses av många vara en av de mest inflytelserika modesigners vad gäller trendskapande industriförändrande perspektiv.

Tidigare i år lanserade Kid Cudi märket Members of the Rage, vars första kollektion presenterades under modeveckan i Paris. Med det fick han möjlighet att leka med 90-talets grunge och futuristiska hiphop-stilar samt sitt “Man on the Moon”-motiv i större utsträckning. Även här var NIGO inblandad.

Det kommande märket, som fått namnet WZRD CWBY, verkar jobba med motiv som namnet avspeglar. I inlägget kan vi se en bild på Cudder med en t-shirt från en kommande kollektion, som föreställer just en trollkarl med ett lasso, ritad med serietidningstema. Det enda vi vet just nu är att kläderna skapas i Tokyo och att de kommer snart.

Se inlägget nedan!

Foto: Instagram/@kidcudi