Daniel Adams-Ray & Oskar Linnros återförenas på nya “Sitter på en dröm” – lyssna här!


“Allting är glömt.”

 

 

Det känns som att en evighet har passerat sedan en av Sveriges viktigaste hiphop-akter splittrades… Sanningen är att ganska många år har farit förbi sedan Snook upphörde, men för fansen gick hoppet nog aldrig helt förlorat. Och den som väntar på något gott… Under den sena torsdagskvällen återförenades Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros när man framträdde på Gröna Lund med nya låten “Sitter på en dröm.” Blandningen av högkvalitativ produktion, en nästan påtaglig artistisk kemi och en handfull av genomtänkta bars känns både fräsch och nostalgisk på samma gång.

 

Är en officiell Snook-återförening faktum eller fantasi? Tja, det är ännu lite väl tidigt för att kunna avgöra, men det börjar definitivt se ut som att det förstnämnda inte är allt för långsökt. Duon skriver i ett pressmeddelande:

 

“I våras, efter några promenader och en fylla bestämde vi oss för att ses i studion igen. Det hade vi inte gjort på typ 10 år. Båda kom dit bärandes på en massa saker – euforiska höjdpunkter som soloartister, ta-med-kaffe och några gamla olösta knutar. Plus en sann stolthet över våra för- och efternamn.

 

Efter 10 minuter hamnade dåtiden i ett hörn nånstans för vi hade börjat göra nånting roligare. En låt som kändes framtid.

 

Nu vill vi dela ”Sitter på en dröm”.

 

Vi har gjort den här låten som vi gjorde det från början, tillsammans.”

 

 

 

Lyssna på “Sitter på en dröm” nedan:

 

 

 

Se låten live via endera Daniel eller Oskars Facebook-sidor:

Daniels Facebook

Oskars Facebook

Länk till låten:lnk.to/NyPop 

 

 

 

//Ludvig LöfströmPublicerat:
RedaktionenNULL