Varför är lanseringen av serien Last of Us så efterlängtad i världen?


 

 

Last of Us är en populär spelserie med två spel, Last of Us och Last of Us 2. Spelen är baserade på en postapokalyptisk framtid där vi få följa de två karaktärerna Joel och Ellie som försöker överleva i jakten på ett botemedel för den svampsmitta som har utplånat en stor del av världen.

 

Serien kommer att baseras på handlingen i spelen, hur stor del får vi helt enkelt vänta och se. De som älskar de här spelen kan dock knappt bärga sig efter att få se denna fascinerande historia berättas i form av TV-serie istället för spel, samt att handlingen och temat kommer att tilltala en stor publik utöver de som har fallet för spelen.

 

 

3 anledningar till varför serien Last of Us är så efterlängtad runt om i världen:

Följande anledningar är exempel på varför så många längtar efter serien Last of Us:

 

  • De älskar spelen. Spelen är några av de mest populära spelen genom tiderna. Spelarna älskar handlingen, musiken, känslan, men även allt annat som hittas i spelen, exempelvis miljöerna och karaktärerna. Tack vare deras stora kärlek för spelen kan de knappt bärga sig efter att serien ska lanseras. I och med skildringen i form av serie kan de nu istället luta sig tillbaka i TV-soffan, vilket gör att de kan uppskatta handlingen på ett annat sätt, eller ta del av andra nöjen samtidigt, exempelvis äta en god pizza, mysa med flickvännen eller spela på casino
  • Serien har ett spännande tema. Apokalypser är ett populärt tema, inte minst inom spel- och filmbranschen. Serier som The Walking Dead har sett stor popularitet genom åren, vilket gör att förväntningarna för Last of Us är enormt höga. Serien förväntas leva upp till den höga nivå som hittas i spelen, och förväntas även bli en lika bra skildring av en apokalyptisk värld som i serier som The Walking Dead. Tack vare temat har serien är enorm publik redan innan den lanseras, detta eftersom zombies och apokalyptiska teman är otroligt populära.
  • Pedro Pascal har huvudrollen i serien. De flesta känner igen Pedro Pascal från Game of Thrones eller Narcos, men han har även huvudrollen i The Mandalorian och har nyligen tillsatts för rollen som Joel (huvudrollen) i Last of Us. De flesta tycker att det här är ett utmärkt val, vilket även har gjort att serien är ännu mer efterlängtad, samt att ännu fler människor har fått upp ögonen för serien.

 

Summering

Last of Us är en otroligt populär spelserie, men kommer inom snar framtid att skildras i form av en TV-serie. Den populära skådespelaren Pedro Pascal har nyligen blivit tillsatt som huvudrollen.

 

Seriens tema är en postapokalyptisk värld, och huvudkaraktärerna måste överleva de faror som finns för att kunna hitta ett botemedel mot den infektion som har förintat nästan hela mänskligheten.

 

Huruvida serien kommer att leva upp till de höga förväntningar som ställs eller inte får vi helt enkelt vänta och se, men en sak som är säker är att det är många som väntar med iver och spänning på att serien ska lanseras!Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL