Kingsizemagazine.se
Kvinnliga fighters i kommande spelet “EA Sports UFC”


Bantamviktarna Ronda Rousey och Miesha Tate först ut.

 

EA SPORTS™ UFC kommer att innehålla spelbara kvinnliga fighters för första gången i ett UFC-spel då UFC-mästarinnan i bantamvikt Ronda Rousey och titelutmanaren Miesha Tate kliver in i The Octagon™.

 

Med start nästa vår kommer spelarna att kunna ”känna fighten” i The Octagon™ och uppleva den ödeläggande kraften i Rouseys armlås och den furiösa intensiteten i Tates brottning samt många andra fightingstilar i EA SPORTS UFC.

 

“Det här är ett stort ögonblick för Tv-spel och MMA”, säger Dean Richards, General Manager, EA SPORTS UFC. “I vår strävan att leverera den mest realistiska fightingupplevelsen någonsin ville vi presentera hela spektrat av talanger och variationen av fighters inom sporten inklusive kvinnor som blivit en kraft att räkna med”.

 

“Sedan vi introducerade kvinnlig bantamvikt tidigare i år har kvinnorna imponerat på alla”, berättar Dana White, UFC President. “Matcherna är alltid mycket spännande och Ronda Rousey är minst lika begåvad som någon annan UFC-mästare och hennes rivalitet med Miesha Tate är en av de mest intensiva i UFC:s historia. Den kvinnliga klassen har blivit en stor del av UFC och fansen kommer nu att kunna uppleva att fightas med dem i spelet”.

 

 

Se Ronda Roussey prata med EA SPORTS om den kommande matchen mot Miesha Tate.

 Publicerat:
RedaktionenNULL