5cb4891201aeb7573c5b1fc2
5c9215a7cd8dc20b4b6afc52
soleilcamara-mollgan-adamopinio-eldstorm-s
Lyssna på “Eldstorm” med Adam Opinio, Mollgan och Soleil Camara


 

 

Adam Opinio är en rappare/sångare och producent som nyligen har övergett Malmö till förmån för Stockholm. Han har tidigare samarbetat med artister som Tiffany K, LMNZ (DEU) och Fröken B och till våren släpps hans första solo-EP och till den singeln “Faller” med tillhörande musikvideo.

 

 

Mollgan är rapparen från Göteborg som vägrar hålla käften och som inte är rädd att trampa någon på tårna. Oavsett om han rappar om nedladdning, samhällskritik, tar ställning mot rasism och homofobi eller delar med sig av självutlämnande texter. Mollgan släpper inom en snar framtid ett mixtape med en tillhörande musikvideo samt håller i konstutställningen Ung Poesi på Röda Sten den 22-25 november som uppmärksammar ungdomars dikter och låttexter.

 

 

Soleil Camara från Malmö har under ett par år gjort musik både på engelska och svenska och har bland annat samarbetat med namn som Pato Pooh, Adam “ADL” Baptiste och kanske framförallt iSHi. Soleil Camara släppte nyligen videon till låten “Get At Me” gjord av Mohave.

 

 

Nu släpper de tillsammans singeln “Eldstorm”. Låten är producerad av Adam Opinio och mixad av Kids on DMT.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL