abi-piano-S
Abidaz ger försmak på kommande albumet “Respektera Hungern” – se video från studion!


 

 

Nu på fredag smäller det när Abidaz gör återkomst på den svenska hiphopscenen med sitt andra soloalbum “Respektera Hungern”. Han väljer att släppa skivan helt utan singlar och sade i samband med att nyheten avslöjades i fredags:

 

“Jag fortsatte att skriva nya låtar även om tanken var att ”In & Ut” faktiskt var sista plattan. Det fanns egentligen inga planer på att ge ut dessa, men vad gör man när man spelat in fjorton låtar med producenten Stress och alla är singlar och har en familj att försörja? Ger ut dem såklart, alla på en gång. Inget jidder om en singel först, skicka till radio, vänta två månader, släppa en ny singel, bla bla bla. Nu kör vi sa jag till min label Soblue Music och om en vecka har ni den. Varsågoda världen!”

 

 

Nu bjuder Abidaz på en inblick i arbetet i Soundtrade-studion med Can “Stress” Canatan via en Facebook-video där vi får höra smakprov på flera låtar från skivan .

 

 

 

 

Skivan är rakt igenom producerat av Can “Stress” Canatan och gästas av Chapee, C.U.P., Dj Noize, Patricia Helander, Cherrie, Andre Zuniga, Ana Diaz, Veronica, Khaliffa, Sebastian Stakset och Jamilla.

 

Albumet släpps på fredag 24:e juni, Midsommarafton!

 

 

24 Juni #respekterahungern #stressworld | @soblue_music

Ett filmklipp publicerat av ABIDAZ (@abidazofficial)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL