Einar-Smash-S
Einár och 1.Cuz klara för Smash x Stadion


Se även ändringar i spelschemat då Kodak Black ställer in.

 

 

Om drygt en månad är det dags för festivalen SMASH på Stadion där vi får se giganter som A$AP Rocky, Migos, Kodak Black och Z.E på scen. Den 2-3:e juli går festivalen av stapeln och nu står det klart att den svenska västerortrapparen får sällskap av två nya uppstickare som fått mängder av streams på kort tid – nämligen Einár och 1.Cuz.

 

Nyheten kommer nu, bara två dagar innan Einár släpper sitt debutalbum “Första klass” den 7:e juni. På albumet gästas han av ADAAM och K27, där tidigare släppta singlarna “Katten i trakten”, “Fusk” (med just K27) samt “Rör mig” finns med.

 

Även 1.Cuz har fått en enorm popularitet efter att ha släppt debutsingeln “Akta mannen” i slutet av 2018. Sedan dess har han följt upp med låtarna “Swedens Most Wanted”, “Livet vi lever”, “Ja e somali” och jobbat med artister som Asme, Denz, Hasti B och Dree Low. Den sistnämnda finns även tillsammans med Einár med på nysläppta remixen av debutsingeln “Akta mannen”.

 

I samband med artistläppen meddelar arrangören också att Kodak Black har ställt in, troligen på grund av hans problem med lagen hemma i USA. Bad Bunny kommer därför ta Kodak Blacks speltid och Z.E byter dag och tar Bad Bunnys tid den 3:e juli. Besökare kan kontakta Eventim om man vill byta dag på sin biljett eller uppgradera till tvådagars och gå båda dagarna.

 

Se ursprungligt spelschema här och köp biljetter via eventim.se

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL