5c9215a7cd8dc20b4b6afc52
the-deuce-method-man-S
Se trailer och premiärdatum för säsong 2 av serien “The Deuce”


Method Man är en av skådespelarna i säsong 1!

 

 
Förra året hade 1970-tals dramat “The Deuce” premiär, från skaparen av “The Wire” med stornamn som James Franco och Maggie Gyllenhaal i huvudrollerna. Flera av skådespelarna i “The Wire” dyker upp i serien, däribland Method Man som kommer att spela en karaktär vid namn “Rodney”.

 

“The Deuce” tog oss tillbaka till 1970-talets New York som i stort präglades av kriminalitet, droghandel och en växande rädsla för HIV-epidemin. I den får vi följa tvillingbröderna Vincent och Frankie Martino (bägge spelade av James Franco) som på kort tid gör sig stora namn i porrindustrin samtiDrygt en veckdigt som en prostituerad kvinna (Maggie Gyllenhaal) dras in i härvan för att ta en del av kakan.

 

 

Nu är det klart att andra säsongen av “The Deuce” får premiär 10:e september. I den nya säsongen hoppar handlingen fram till 1977 och ett högljutt, livligt midtown New York.

 

“Disco och punk står i full blom, poliskorruption och politisk tolerans för New Yorks mer ljusskygga värld når nya höjder. Samtidigt som maffian, som tidigit varit pådrivande för pornografin i samma veva som rättsväsendet yrkat för dess legalisering, börjar skörda stora vinster. En jämförbar – och på en del sätt mer professionell – porrindustri är också på frammarsch på västkusten. Men just nu är det New York som gäller, översköljd av en flodvåg av filmer, musik, konst och ett drogstint party dygnet runt.”

 

Serien finns tillgänglig på HBO Nordic 10:e september.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL