The-Deuce-S
Method Man får bekräftad roll i kommande HBO-dramat “The Deuce” – från skaparen av “The Wire”


 

 

Det har gått nästan tio år sedan det sista avsnittet av kritikerrosade “The Wire” sändes på TV runt om i världen. Efter fortsatta samarbeten med HBO är skaparen David Simon nu återigen tillbaka med ett nytt drama vid namn “The Deuce” med James Franco och Maggie Gyllenhaal i huvudrollerna. “The Deuce” utspelas i 1970-talets New York som i stort präglades av kriminalitet, droghandel och en växande rädsla för HIV-epidemin. Handlingen kretsar sig kring tvillingbröderna Vincent och Frankie Martino (bägge spelade av James Franco) som på kort tid gör sig stora namn i porrindustrin samtidigt som en prostituerad kvinna (Maggie Gyllenhaal) dras in i härvan för att ta en del av kakan.

 

 

I övriga roller finner vi flera bekanta namn, inte minst från “The Wire”, med bland andra Lawrence Gilliard Jr., Anwan Glover, Chris Bauer, Gbenga Akinnagbe och Method Man som namn på rollistan. Den sistnämnde Wu-Tang Clan-representanten kommer medverka i åtta episoder som rollfiguren Rodney, enligt IMDB.

 

 

Inspelningarna sattes i gång redan för två år sedan och ett preliminärt releasedatum är satt någon gång under sommaren 2017 och kommer då finnas tillgänglig att streama via www.hbonordic.com.

 

 

 

 

 

 

// Blerim MehmetiPublicerat:
RedaktionenNULL