Einárs mammas första ord efter sonens död: “Nils vi älskar dig så mycket.”


 

 

Efter Nils “Einár” Grönbergs bortgång förra veckan har otaliga vänner och artister uttryckt sin sorg och saknad i sociala medier. Bland annat har Stor, Sebastian Stakset och Alex Ceesay uttalat sig – Stor i form av uppskattning, Sebastian Stakset i form av en reflekterande och insiktsfull text medan Alex Ceesay menar att att kriminalitet idag är invävt inom rapmusik. Nu gör även Einárs mamma sitt första uttalande efter sonens bortgång:

 

“Vi i Nils stora familj är tacksamma för alla er som sluter upp bakom oss i kärlek och gemenskap…”, börjar hon ett inlägg.

 

Lena Nilsson fortsätter:


”Nils berättelser innehöll många känslor och upplevelser, både egna, men även andras. Nils levde med sin familj och sina vänner i kärlek. Nu består, tro, hopp och kärlek, men störst av allt är kärleken. Nils vi älskar dig så mycket. Och som du sa … om Gud vill de blir bra nu, de blir bra nu.”

 

 

Nils “Einár” Grönberg blev 19 år gammal och polisen söker fortfarande efter en eller flera gärningsmän som sägs ha fångats på videokameror i området i Hammarby sjöstad där han blev skjuten. Kriminologiprofessorn Leif GW Persson har även delat med sig av sin teori kring mordet och menar att rapparen förmodligen kände förövarna.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lena Nilsson (@lena.r.nilsson)

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL