I somras släppte Steph K den klubbiga singen “Landa” tillsammans med Rågsveds-rapparen Youzie. Kort efter gjorde Steph sin tv-debut med låten i TV4 Nyhetsmorgon och strax därefter fick hon spela på Cherrie & Friends festival i slutet av augusti, bland tusentals ungdomar i Kungsträdgården i Stockholm.

Nu följer hon upp framgångarna med nya singeln “Psykopat”, som i vanlig ordning bjuder på ett ämne från ett feministiskt perspektiv.

– Man har ofta hört män berätta om sina ex och säga ”att hon var psykopat”, fast när man får ett helhetsperspektiv förstår man varför den stackars tjejen blev galen – för att han gjorde henne galen. “Psykopat” är en låt som handlar om det, från tjejens perspektiv, förklarar Steph.

Förra hösten släppte Steph K sin debut-EP “Ofiltrerad” och i samband med släppet gjorde hon en intervju med Kingsize där hon berättade mer om att vilja vara just ofiltrerad och varför det är viktigt med ett kvinnligt perspektiv. Nyligen fick Steph K även uppmärksamhet från legendariska hitproducenten Timbaland under en live på TikTok, där producenten gav sitt tillkännagivande till två av hennes låtar.

Lyssna på “Psykopat” nedan!

Foto: Pressbild
Omslag: Susanna Tajik