62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
23 släpper nya albumet “Selfmade” – läs intervju här!


Pryder omslaget för Kingsize Magazine #3 2022.

 

 

Det har varit ett fantastiskt år och fjolår för Vårby gård-rapparen 23. Efter dubbla album under 2021 startade han året med listtoppande singeln “Länge leve vi” och har sedan dess följt upp med låtar som “More Life”, “Inkassera” med Robin Kadir och C.Gambino, “Internet” med VC Barre samt senaste singeln “Window Shopper”. Nu är det dags för nytt album.

 

Idag släpps projektet “Selfmade”, som kommer dagen efter att rapparen skulle stått på scen i Avicii Arena och öppnat för sin stora inspiration 50 Cent. Så blev det inte, då rapparen smittades av corona tidigare i veckan. Men albumet är nu här och i samband med släppet pryder 23 som bekant omslaget av årets tredje nummer av Kingsize Magazine.

 

I omslagsintervjun pratar rapparen om att inte trivas i rampljuset, varför han inte vill kalla sig en drillrappare och om inspirationen från just 50 Cent.

 

– Det är mycket i min musik som refererar till honom, och till Pop Smoke egentligen. Men Fifty skulle jag säga är en betydligt större inspiration. Det är dels musikaliskt, men sen också vart han kom ifrån och vart han är idag. Jag tror att om någon hade sagt det till honom i början av hans karriär så hade han aldrig trott på det själv, säger han bland annat.

 

“Selfmade” består av totalt nio spår, där vi utöver tidigare släppta singlar får de nya låtarna “Bla bla (Intro)”, “Selfmade”, “Ketama”, “Hermosa” och “Winning”. För produktionen står 01an, Shenzi Beats, Nezs Beats, DXOR, EMVART, JpBeats och KXVI – medan 23 själv producerat introt.

 

Lyssna nedan och läs hela omslagsintervjun med 23 här!

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kingsize Magazine (@kingsizemag.se)

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL