I mitten av april offentliggjorde till slut Cleo att hon var redo med sin första singel från ett kommande soloprojekt. Bara dagar efter fick vi “Torneträsket” med Ayla, som behandlar relationen och uppbrottet med Fricky. Låten följdes i fredags upp med kvinnomanifestet “Tjejerna tjejerna tjejerna”, som kom i samband med att Kingsize kunde avslöja att Cleo frontar omslaget för årets andra nummer av Kingsize Magazine. Låten är den andra från det kommande soloalbumet “Missaoui”, som släpps den 3 juni och blir rapparens första projekt på svenska.

Nu står det klart att vi också kommer att få se Cleo live i år. Förhoppningsvis kommer fler livespelningar med tanke på att albumet släpps, men vi får åtminstone se henne som förband till Thomas Stenström på Scandinavium den 14 maj. Av ett inlägg från Cleo att döma är det i alla fall ingen strösak för henne personligen, då hon beskriver sångaren som en idol.

“Tompan Stenström, vad gör du med mig? Det här är på riktigt. Spelar innan min idol 14 Maj i ett slutsålt Scandinavium. Nya låtar från skivan kommer spelas, nettan ska ut och leva. Ses vi där?”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av CLEO (@cleomissaoui)

Lyssna på senaste singeln nedan och läs omslagsintervjun i det nya numret här!

Foto: Erika Udvardi / Erik by Erik