Curtis “50 Cent” Jackson åker till sommaren och hösten ut på en ny världsturné för att fira 20-årsjubileumet av hans ikoniska debutalbum “Get Rich Or Die Tryin” från 2003. “The Final Lap Tour 2023” produceras av Live Nation, samt presenteras av Sire Spirits, och kommer att göra stopp i Nordamerika och Europa. Under turnén ska 50 Cent framföra dussintals fan-favoriter och hitlåtar tillsammans med utvalda låtar som inte framförts live på flera decennier. Dessutom kommer turnén att gästas av “special guests” och med support av goda vännen Busta Rhymes.

Den nordamerikanska delen av turnén inleds redan i juli månad på Maverik Center i Salt Lake City. I slutet av september landar 50 Cent, Busta Rhymes och gäster i Europa för att inleda turnén på Ziggo Dome i Amsterdam. Ytterligare konsertdatum kommer att tillkännages i Australien, Nya Zeeland, Asien och Europa inom kort.

Lördagen den 7 oktober 2023 kommer 50 Cent och Busta Rhymes till Avicii Arena i Stockholm.

Biljetter släpps på fredag 12 maj klockan 10:00 via LiveNation.se

Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar torsdag 11 maj 10:00 och är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp. Bli medlem via LiveNation.se

Söker du hotell för att besöka Stockholm i samband med spelningen, så kan Kingsize Magazine rekommendera ett besök på NOFO Hotel på Södermalm. Läs mer här!