Se även premiärmånad för andra säsongen av dramaserien med samma namn.

Idag släpper nylanserade LIONSGATE+ den officiella trailern för sin originaldokumentärserie “The BMF Documentary: Blowing Money Fast”, som berättar den sanna historien om den ökända drogkartellen Black Mafia Family. Serien innehåller bland annat exklusiva ljudupptag från Demetrius Flenory som är en av grundarna av organisationen, samt intervjuer med familjemedlemmar, tidigare BMF-medlemmar och välkända insiders så som Curtis “50 Cent” Jackson, T.I., 2 Chainz och White Boy Rick. Serien har premiär söndagen den 23 oktober 2022 med nya avsnitt varje söndag.

“The BMF Documentary: Blowing Money Fast” är en dokumentärserie med halvtimmeslånga avsnitt om de ökända Black Mafia Family-grundarna, bröderna Demetrius “Big Meech” och Terry “Southwest T” Flenory. Serien ger en omfattande inblick i BMF:s historia, som berättas av före detta medlemmar, insiders, medarbetare och välkända ansikten som stod familjen nära. Här får vi en exklusiv inblick i alla familjefejder, knarkaffärer, misstänkta mord och champagnedränkta fester med hiphopens kungligheter. Varje avsnitt tar tittarna genom respektive fas av brödernas resa, vad som började som ”Detroit corner boys” innan de steg till toppen av hiphopkulturen. Till slutet på deras härskarvälde, fram till idag. Hur Meech och Terrys arv fortsätter att ge effekt på dagens samhälle, trots att BMF till sist föll.

Serien i åtta delar är producerad för LIONSGATE+ av Curtis “50 Cent” Jackson genom G-Unit Film & Television med Jigsaw Productions. Shan Nicholson har varit showrunner för ”The BMF Documentary: Blowing Money Fast”, som går hand i hand med LIONSGATE+ originalserie ”BMF”, en dramatiserad version av händelserna.

Säsong två av ”BMF” har sina rötter i familj, lojalitet och brödraskap. När serien återkommer i januari 2023 kommer brödernas komplexa familjeförhållanden, med varandra och sina föräldrar, fortsätta utforskas, samtidigt som de expanderar företaget och fortsätter sin jakt på den amerikanska drömmen.

Se den officiella trailern för “Blowing Money Fast” nedan! 50 Cent har även delat klippet tillsammans med en screenshot av kollegan Lil Meech (som spelar sin pappa Big Meech i serien) och hans reaktion på att Fiftys son Marquise Jackson erbjudit sitt underhållsbidrag på 75 000 kronor för att få umgås med sin far. Apropå LIONSGATE och 50 Cent står det också klart att man utvecklar den animerade superhjälteserien “Trill League” framöver.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 50 Cent (@50cent)

Foto: LIONSGATE+

65546e0a53c940223e0b0eb4