Stockholm-rapparen MC Habit släppte i februari första singeln “Ring 112” och fick god respons från hiphop-Sverige. Nu är det dags för singel nummer två med tillhörande musikvideo från kommande skivan “Master Of Ceremonies”. Låten är producerad av Damon Frost (Hearin Aid) och Habeats. Innan vi får höra albumet kommer även ytterligare en singel släppas, betitlad “En Resenär”. Videon till “H.A.L.L.E.L.U.J.A.H” spelades med ett alldeles speciellt koncept i regi av Jorge Olivares Rivas:

Hallelujah­videon är ett experiment som skapades på FB där man bad vänner ta en bild på sig själva med en mobiltelefon. Man fick ett ord, man fick printa ut ordet på ett A4­papper, hålla pappret under hakan och sedan be någon fota. Om man inte ville delta fick man skicka ordet vidare till vem som helst på FB. Det hela blev lite som ett kedjebrev och sakta men säkert började bilderna att komma in och videon ta form. Det blev en otrolig blandning av människor allt ifrån hemmafruar, musikartister till tiggare och filmkändisar.

Se videon, MC Habit “H.A.L.L.E.L.U.J.A.H”:

https://www.facebook.com/atthelab https://soundcloud.com/mchabit http://instagram.com/atthelabmusic# http://atthelab.se/