5ce71aed01aeb73c390c1be3
sebastian-stakset-S
Sebastian Stakset släpper nya singeln “Vi Är Sverige” – skrevs efter attentatet på Drottninggatan


 

 

Efter att förra året ha lämnat Kartellen och det mörka i sitt liv bakom sig har Sebastian Stakset åkt land och rike runt, samt släppt singlarna “Bakom Mina Masker” och “Jag Vill Ge Dig Allt”, under vintern och våren för att sprida ett positivt kristet budskap.

 

Idag kommer låten “Vi Är Sverige” som Stakset skrev efter attentatet på Drottninggatan den 7:e april där många människor förolyckades. Han råkade själv vara på Hötorget i samband med händelsen och skriver i sociala medier:

 

“Jag befann mig på Hötorget när det small. Mitt i kaoset såg jag hur människors omtanke och kärlek till medmänniskan bredvid förvandlade en atmosfär av skräck och fruktan till en närvaro av fördomsfri och sann gemenskap. Mitt bland det hemska. Folk brydde sig om varandra och hjälpte den som behövde hjälp. “Det här är Sverige” tänkte jag och blev inspirerad att skriva denna låt! Vi sörjer dom som föll offer för terrorn och vi kämpar vidare tillsammans.

 

 

“Vi Är Sverige” Jag skrev låten efter det hemska som hände på Drottninggatan. Men fruktan har inte vunnit! Jag ber att vi ska enas i kärlek för varandra, oavsett vilken färg man har på huden, vilket modersmål ens föräldrar har, hur man än ser ut, vad man än gillar för fotbollslag eller musik! Om du är tjock, smal, kort, lång eller fyrkantig! Vi är alla människor och vi är Sverige! #ViÄrSverige”

 

 Publicerat:
Redaktionen5ce2597101aeb74f372e7cc2
NULL