pontus-gustavsson-gatuslang-LS
Pontus Gustavsson blir musikredaktör på Kingsize Magazine


 

 

Kingsize inleder det nya året med att presentera ett nytillskott på redaktionen i form av Pontus Gustavsson. Hiphopskallar från norr till söder känner den 30-årige göteborgaren främst som grundare och eldsjäl bakom podcasten Gatuslang som i november nådde milstolpen hundra avsnitt. Erfarenhet finns i massor då han tidigare arbetat med sajter såsom Svenskunderjord, Dagens Skiva och Whoa.

 

 

Från och med januari 2016 kommer Pontus Gustavsson att inta rollen som musikredaktör på Kingsize, med fokus på svensk hiphop. Tobias Carlsson, chefredaktör för Kingsize Magazine, kommenterar tillskottet på redaktionen:

 

– Den svenska hiphopscenen har som bekant växt explosionsartat de senaste åren och därför är det helt naturligt att ytterligare förstärka Kingsize-redaktionens bevakning.Jag ser Pontus som en av de kunnigaste och mest nyfikna hiphop-konnässorer vi har i Sverige idag. Det blir spännande att ta del av hans reflektioner, anekdoter och outtröttliga kunskapstörst om den svenska hiphopscenen.

 

 

Pontus Gustavsson själv ser fram emot att börja jobba med Kingsizemagazine.se som på några år har växt till Sveriges största musikmedia vad gäller följare och engagemang i sociala medier. Pontus säger:

– Det är ett naturligt steg att kliva in på Kingsize som varit en viktig del av svensk hiphop i över tio år. Det är en av de få riktiga hiphopsidorna som faktiskt dokumenterar svensk hiphop. Det ska bli kul att hoppa på Kingsize-tåget som musikredaktör 2016 och försöka ta webbtidningen till nästa nivå tillsammans med resten av redaktionen. Länge leve svensk hiphop!

 

 

 

För att skicka musik och information om ny musik till Pontus och Kingsizemagazine.se skicka email till pontus.gustavsson@kingsizemagazine.se alternativt till info@kingsizemagazine.se

 

Mer information att skicka information/pressreleaser och musik till Kingsizemagazine.se finns här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL