5df24bf1aa4df00f45798272
game-of-thrones-mother-of-dragons-S
HBO Nordic bjuder in GOT-fans till att ge blod “For the Throne”


 

 

HBO Nordic har inlett ett samarbete med GeBlod som en del av kampanjen “Bleed for the Throne”. I sju säsonger av Game of Thrones har karaktärerna offrat allt i kampen om järntronen. Nu närmar sig finalsäsongen och HBO Nordic uppmanar nu fansen att lämna blod och på så sätt rädda liv.

 

Blod är en färskvara och kan inte lagras, det måste ständigt fyllas på för att säkerställa beredskapen inom sjukvården, för att kunna rädda liv. Bara i Stockholm går det åt omkring 100 liter blod varje dygn. Därför bjuder HBO Nordic in alla Game of Thrones-fans till en “Bleed for the Throne”-dag i Kungsträdgården. Inför sitt besök kan det vara bra att se om man kan lämna blod. Om man är frisk och mellan 18-60 år är chansen stor att man kan det. Nya blodgivare kontaktar sin närmaste Blodcentral för provtagning.

 

“Bleed for the Throne”-dagen hålls tillsammans med Blodcentralen Stockholm på lördagen den 23:e mars mellan 12:00-17:00 i Kungsträdgården. Man kan alltingen ge blod direkt på plats eller ta ett blodprov för att se om man kan lämna blod vid ett senare tillfälle. Förutom att visa sitt engagemang och bidra till en god sak har man också chansen att bland annat tävla om exklusiva premiärbiljetter samt få små gåvor som tack för medverkan.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL