Idag presenterar Marshall två produktnyheter: Major V, en on ear-hörlur med över 100 timmars trådlös speltid och förbättrad komfort, och Minor IV, True wireless-lurar designade för att vara små, men med ett stort ljud.

Enligt Marshall ska Major V och Minor IV sätta “en helt ny standard med Marshalls signaturljud, överlägsen komfort och enastående batteritid.”

– Med Major IV passerade vi 80 timmars speltid, men med Major V gick vi ännu längre och passerade 100 timmar, säger Martin Wennberg, Product Manager på Marshall headphones.

– Vi vill hedra det första paret hörlurar vi gjorde, så vi har gått igenom och förfinad varje enskild detalj, från det explosiva ljudet till den ikoniska designen, och skapat den femte generationen av Major.

Både Major V och Minor IV är konstruerade för daglig användning. En tight passform ska enligt tillverkaren förbättra de akustiska egenskaperna hos Minor IV ochh på Major V kan M-knappen anpassas till att antingen styra appens funktioner för Spotify Tap, EQ-inställningar och röstassistent.

Major V och Minor IV finns tillgängliga för förbeställning från och med idag och tillgängliga för köp globalt från den 23 april på Marshall.com. Rekommenderat pris för Major V är 1 699 SEK och för Minor IV 1 499 SEK).