money-valuta-pengar-foto-pixabay-LS
Här är orsaken till att du bör handla med kryptovalutor


 

 

Den senaste åren, har folk börjat prata mer och mer om krypto-valutor. Först lät det nog lite skrämmande. Ändå började många successivt få en tillit till det. Du kanske har hört talas om Bitcoin och Ethereum? Det är två kryptovalutor som båda utnyttjar blockchain-teknik för bästa möjliga säkerhet. I dagsläget, finns det flera typer av krypto-valutor.

 

Hur kan kryptovalutor hjälpa dig? Det finns många svar på denna fråga. Det bästa med denna form av valuta är att det inte går att förfalska den. Iochmed att den bara finns i digital form, kan den inte mixtras med till skillnad från de flesta kreditkort du använder.

 

 

  • Erkännande

Kryptovalutan är inte baserad på valutakurser, räntesatser eller transaktionsavgifter. Du kan med andra ord använda den globalt utan att uppleva några problem. Du kan spara en enorm mängd pengar och tid på detta. Kort sagt, Bitcoin och andra krypto-valutor som denna är välkända betalningsmedel i hela världen.

 

 

  • Decentralisering

Ett internationellt datornätverk som kallas blockchain-teknologi möjliggör decentraliseringen för Bitcoins databas. Ni förstår, Bitcoin styrs helt av det nätverket. Den har ingen central auktoritet. Nätverket fungerar på en peer-to-peer-baserad strategi.

 

 

  • Öppen tillgång

Visste du att åtminstone 4 330 000 000 personer använder Internet? Men alla av dem har inte tillgång till den traditionella handeln. Iochmed tillkomsten av krypto-valuta, kan även dessa människor ha en fungerande betalningsmetod.

 

 

  • Identifiering av stöld

Din handlare får hela kreditgränsen vid nyttjandet av ditt kreditkort. Detta gäller, även vid en liten transaktionskvantitet.

 

Kreditkort följer nämligen ett “pull”-system. Det är här som online-butiken hämtar den nödvändiga kvantiteten från kontot som är kopplat till kortet. Kryptovalutor däremot, har en “push” mekanism där kontohavaren endast överför det belopp som efterfrågas utan extra information. Därför finns det ingen större risk för stöld.

 

  • Lägre avgifter

I normala fall finns det ingen transaktionsavgift om du vill utbyta kryptovalutor som Bitcoin. Om du vill verifiera en transaktion, kommer du hitta ”miners” som kompenseras av nätverket. Majoriteten av säljarna eller köparna anlitar en tredje parts tjänster som Coinbase för underhåll och skapande av sina plånböcker. Detta gäller även i de fall där det inte är någon transaktionskostnad.

 

Du kanske vet det här redan, men dessa tjänster fungerar på samma sätt som PayPal. De tillhandahåller ett webbaserat utbytessystem för sina kunder.

 

 

  • Omedelbar bosättning

Att köpa fast egendom omfattar tredje part som till exempel notarie och advokater. Det blir ofta förseningar och merkostnader kan tillkomma. Bitcoin kontrakt skapas och verkställs för att utesluta eller inkludera tredje part. Det gör varje transaktion snabb, och bosättningarna kan göras omedelbart.

 

 

Om du letar efter en app för att utbyta Bitcoin och andra krypto-valutor, kan Bitcoin Revolution rekommenderas. Denna app har gratis registrering, så prova nu.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL