Efter osannolikt drama.

Det blir ett riktigt gigantmöten i årets Champions League-final. Igår kväll spelades den andra semifinalmatchen mellan Real Madrid och Manchester City, som sannerligen bjöd på ett dubbelmöte att minnas. I den första matchen vann engelsmännen med 4-3 i en sprakande tillställning, men den andra matchen skulle bjuda på än mer dramatik.

Efter en mållös första halvlek tog Manchester City ledningen med 1-0 genom Riyad Mahrez, varpå de spanska jättarna då behövde göra två mål för att ta matchen till förlängning. Det gjorde man också, med två mål utav Rodrygo i den 90:e respektive 91:a minuten. Väl i förläningen kunde Karim Benzema säkra finalplatsen åt sitt Real Madrid efter att ha ordnat en straffspark fem minuter in på extratiden.

Det innebär att Real Madrid nu möter Liverpool, som tidigare i veckan också stod för en maktuppvisning när man vände och vann mot ett tappert kämpande Villarreal. Matchen spelas den 28 maj på Stade de France i Paris, efter att ha flyttats från den tilltänkta arenan i St. Petersburg på grund av Rysslands invasion av Ukraina.

Se höjdpunkter från matchen via Fotbollskanalen här!