Text uppdaterad 10.40:

Källor till P3 Krim bekräftar nu att det är C.Gambino som skjutits ihjäl. Rapparen blev 26 år gammal.

Enligt Aftonbladet letar polisen nu efter en eller flera gärningsmän som eventuellt ska ha flytt i en bil. Vittnen ska ha sett en bil lämna platsen i riktning mot E6 kort efter att flera skott avlossades, enligt polisen.

C.Gambino ska enligt Aftonbladets källor vara kopplad till gängmiljön i Göteborg. 26-åringen har haft gemensamma affärer med en tidigare dömd gängman som polisen kopplar till nätverket Norra Biskop, enligt Aftonbladets uppgifter.

Originalartikel:

En man i 25-årsåldern har avlidit efter en skottlossning i ett parkeringsgarage i Backa i Göteborg. Enligt uppgifter till SVT är den ihjälskjutne en känd svensk rapartist. 

Flera personer larmade polisen om en skottlossning vid Selma Lagerlöfs torg klockan 22.40 på tisdagskvällen. En man i 25-årsåldern hittades skottskadad i ett parkeringsgarage. Han fördes med ambulans till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Enligt @rappnyheter och Dopest handlar det om Göteborgsrapparen C.Gambino. Rapparen vann för en månad sedan sin första Grammis och släppte i fredags låten “Sista gång”. Dessa uppgifter är dock inte bekräftade för Kingsize.

Foto: Pressbild