62b170dadc4101037e075fe2
Ice Cube kritiseras för samarbete med Donald Trump 

 

Ja, det verkar som att vad som helst kan hända år 2020. Trots sin väldokumenterade politiska ställning från tiden med N.W.A och inte minst i form av mer nyligen släppta “Arrest The President” anklagas nu Ice Cube för att vara en Trump-supporter. Sent igår trendade rapparen på Twitter efter att den sittande presidentens kampanjrådgivare, Katrina Pierson, tackade gangsterrapparen för att ha samarbetat med administrationen för att utveckla “The Platinum Plan”.

 

“Shoutout to @icecube for his willingness to step up and work with @realDonaldTrump Administration to help develop the #PlatinumPlan. Leaders gonna lead, haters gonna hate. Thank you for leading!”, skrev hon i en tweet.

 

Man får anta att Cube såg vad som skulle hända och twittrade snabbt ut en förtydligande där han skrev:

 

 

Men i dagens tempo var det såklart redan för sent och folk började kritisera rapparen för att vara en hycklare, bland annat genom att referera till en tweet från 2016 då han skrev: “I will never endorse a mothafucka like Donald Trump! EVER!!!”. Som att det är det enda beviset på att Ice Cube aldrig skulle samarbeta med Trump…

 

Håll utkik för mer information och se några reaktioner nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: New Line Cinema

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL