Einárs flickvän gör sitt första uttalande: ”Blev bestulen på min bästa vän, mitt livs kärlek” 

 

Einárs flickvän, Alexandra Torgrip, har nu gjort sitt första uttalande kring rapparens död. I ett Instagram-inlägg beskriver hon sin sorg med orden:

 

“För en vecka sen fick himlen hämta hem sin finaste ängel. För en vecka sen blev jag bestulen på min bästa vän, mitt livs kärlek och den mest guldhjärtade personen jag känt i hela mitt liv. Min saknad för dig är obeskrivlig och jag kommer aldrig kunna acceptera att du inte lever kvar med mig.”

 

Hon fortsätter med att beskriva vad Einár betytt för henne och lärdomar han delat med sig.

 

”Du skapade vad som i dag är svensk musik. Du öppnade alla dörrar och bröt dig igenom dom som du ej fick nyckeln till. Finns inte en enda sekund du var rädd för att vara dig själv och du lärde mig att älska mig själv och ta vara på allt jag har omkring mig. Du har lärt mig allt jag kan och skapat karaktären jag är i dag.”

 

Förståeligt nog uttrycker hon också svårigheterna att sätta ord på de känslor hon just nu har.

 

”Mitt hjärta blöder och att jag inte kan göra nått för att få dig tillbaka förstör mig. Men jag lovar att ta hand om allt, allt du ville göra, se allt du ville se och uppnå det du inte hann själv. Ord kan inte beskriva nånting. Verkligen ingenting alls. Jag saknar dig så mycket och jag älskar dig ännu mer. Spara lite plats åt mig tills min dag är kommen.”

 

Hon avslutar inlägget med orden: ”Gud förlåt och bevara honom. Din Alexandra”.

 

Läs hela inlägget nedan.

 

 

 

 

Foto: Oliver Wilenius

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL