5ebe5f2072aaf323604db793
Trippie-Redd-A-Love-Letter-4-S
Skivrecension: Trippie Redd “A Love Letter To You 4” (Album)


 

 

Det är ganska svårt att greppa hur snabbt Trippie Redd jobbar. Endast 20 år gammal och ca tre års arbete har generat en diskografi längre än stjärnor som varit aktiva i 40 år. På Spotify hittas fem album, men räknat med mixtapes och EP:s tredubblas den siffran. Nu adderas ännu ett album – “A Love Letter To You 4”. Återigen är det ett utforskande experiment i vad en love song är och på hur många olika sätt man egentligen kan sjunga en på. Trippe Redds charmiga röst omges av fläckfria produktioner som är tighta hela albumet igenom.

 

De flesta låtarna är kortare och ligger runt två minuters-spannet, men trots det blir de totalt 20 spåren till slut för många. Den pulserande trapen blir för repetitiv och det känns inte som att albumet är gjort för en genomlyssning, utan passar det allt mer vanliga formatet där man önskar att enstaka låtar plockas till spellistor istället. Men förutom favoriterna nedan så hittas albumets höjdpunkter i låtarna ”Abandoned” och ”You Deserve This Love”.

 

 

Bästa låt: Albumets nionde spår ”Love Sick” står ut och ger albumet det lilla extra.
Bästa produktion och gästinhopp: Skunas beats på ”Bust Down Deux” är den perfekta bakgrunden till Youv Dees eldiga franska rap.
Bästa rader: När pokémon-generationen nu växer upp kommer opassande men klockrena textrader som ”Blastoise, she can make you blastoise” (på låten ”Heart Broken Again”).

 

/ Armani Maleh

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL