Ladda hem Blezz & Tape-Roc´s album “Dynamite Soul”


Kingsize Magazine i samarbete med Rusty Label bjuder på en exklusiv release av Norrköping-duons senaste projekt för gratis nedladdning.

 

 

Blezz från Norrköping har varit aktiv på den europeiska hiphopscenen som producent och emcee sedan unga tonåren. Tape-Roc är en av de mest vässade och lovande beatmakers som Sverige har att erbjuda. Båda är med i kollektivet Rusty Label, en naturligt samförd “meltingpot” av talang som länge har rört sig i de dunklare områdena av hiphop-Sverige där dom sugit åt sig soppans alla kryddor.

 

“Dynamite Soul” är en samling äldre återfunna låtar som mixats om efter bästa möjlighet, en slags lost tapes. Blezz “riddles” och abstrakta semi-bohemiska budskap över Tape-Rocs genialiska beats ger en skön kontrast i dagens kaotiska snabbmatskultur. Vi bjuder på den exklusivt för er Kingsize-läsare!

 

 

LADDA HEM SKIVAN HÄR – Blezz & Tape-Roc “Dynamite Soul”

 

 

Lyssna även på låten “All Day”:

 

 

 

 

Rusty Label släppte tidigare i år den inhouse-producerade plattan “The Rusty Meccanism” med Antone Mecca. De står även för akter som Ays’N’Beez och har många intressanta samarbeten planerade framöver.

 

Besök Rusty Label på Facebook  www.facebook.com/rustylabel eller www.rustylabel.se

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL