Rapparen rapporterades ha avlidit tidigare i år - nu efterlyst av polisen.

I februari kom nyheten att Bronx-rapparen Tim Dog avlidit till följderna av diabetes. Nu visar det sig att han med största sannolikhet fejkat sin egen död.

Tim Dog blev känd i början av 1990-talet då han samarbetade med Ultramagnetic MC´s och senare släppte den episka diss-låten “Fuck Compton” riktad mot den begynnande gangsterrap-vågen med N.W.A. i spetsen. Debutplattan “Pencillin On Wax” fick många att höja på ögonbrynen och Bronx-rapparen samarbetade även senare på ett par albumprojekt med Kool Keith. På senare år hamnade Tim Dog i trubbel med rättvisan då han dömdes för bedrägeri då han avslöjades på NBC-programmet “Dateline” att ha lurat en kvinna på stora summor pengar.

I förra veckan kom nyheten att en kvinna i Memphis, Esther Pilgrim, varit i kontakt med Tim Dog efter hans påstådda död. När journalister började gräva i fallet visade det sig att det mycket riktigt saknades en dödsattest på rapparen från staden där han ska ha avlidit, Atlanta. Han ska även vara registrerad på en adress i Atlanta där postkontot är aktivt. Polisen har nu skickat ut en efterlysning.

Se videoklippet nedan om det senaste i fallet med Tim Dogs påsått fejkade död:

65ba07add7a32f7b0a037f23