62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
TDE hintar om Kendrick Lamar-återkomst?


“THE WAIT IS OVAH!”

 

 

Det är många som törstar efter ny musik från TDE och inte minst giganten Kendrick Lamar. Nu verkar TDE vara redo att rulla ut mattan för 2021, där man i vanlig ordning gör det med en hel del mystik som är lika frustrerande som spännande.

 

Sent igår delade Top Dawg med sig av ett inlägg på Instagram innehållandes en mystisk nedräkning, som pekar på releasedatumet 7 maj 2021. “THE WAIT IS OVAH!” går att läsa i texten, men mycket mer än så får vi dessvärre inte. Naturligtvis flockades folk snabbt i kommentarerna där många frågade det vi alla tänkte: “Kendrick?”

 

Hur troligt det är att nedräkningen har att göra med Kendrick Lamar är svårt att avgöra, men kanske att den känns lite för “enkel” för hans smak. Det skulle också kunna handla om SZA, som sedan några månader hintat om att hon närmar sig att bli klar med uppföljaren till tokhyllade “CTRL”. Men det var också länge sedan vi hörde från Ab-Soul och Isaiah Rashad.

 

Hur som helst lär det bli bra och tiden får helt enkelt utvisa. Se klippet nedan och läs även om läckt(?) releasedatum för J. Coles nästa projekt.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av TOP DAWG (@dangerookipawaa)

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL