Suge Knights son hävdar att 2Pac är tillbaka i studion


“This ain’t a joke”

 

 

Tillbaka i oktober hävdade Suge J Knight, son till ökända Suge Knight, att Tupac Shakur levde och mådde bra. Nu drar han saken vidare, genom att på nytt hävda att den legendariska rapparen är tillbaka i studion. Via sociala medier skriver han:

 

“I GOT PAC BACK IN THE STUDIO. NEW MUSIC COMING.”

 

Han förstärker med sin caption: “This ain’t a joke. #NewDeathRow ??/>> Coming soon”

 

Det har varit på tal om att 2Pacs dödsbo ska släppa mer av rapparens musik postumt, då man i oktober vann en lång juridisk process om hans musik. Det mest sannolika är att Knight refererar till detta material och att det ska användas för att göra nya låtar, men det finns ingenting som talar för att han ska vara involverad i ett sånt projekt.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

This ain’t a joke. #NewDeathRow ??/?? Coming soon.

Ett inlägg delat av Suge J Knight (@sugejknight)

 

 

Med tanke på Knights tidigare uttalanden är det dock troligt att han verkligen menar att Tupacs ska vara vid liv, något fans naturligtvis har ifrågasatt. Många har reagerat på utspelet och kräver bevis, medan andra har blivit mer upprörda och anklagar Knight för att söka uppmärksamhet. Knight verkar dock obekymrad och addresserar tvivlarna i ett nytt inlägg, där han skriver:

 

“First they call you crazy. They doubt you. And then they forget how they was treating you at first. Ion take it personal just an observation.”

 

 

Suge-J-Knight-Pac-S

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL