5f2d30fa05d9010e180815f2
Suge Knight körde på två människor under N.W.A-filminspelning – en död


Den forne hiphopmogulen misstänks nu för mord.

 

 

UPDATE:

 

Suge Knight överlämnade sig själv till polismyndigheter i Los Angeles på fredag morgon lokal tid. Han misstänks för mord och en domare har satt borgensumman till 2 miljoner dollar.

 

 
– – – – – –

 

Suge Knight, som i fjol hade ett  turbulent år  verkar ha inlett 2015 på ett mindre bra sätt. I natt kom rapporter om att den forne rapmogulen kört på två personer varav en dog. Ett av offren, Terry Carter, ska ha varit vän med Knight. Han dog av sina skador. Det andra offret ska inte ha fått livshotande skador. Efter incidenten ska Suge Enigt ha flytt platsen och är fortfarande försvunnen.

 

 

Vad som ska ha börjat som ett bråk mellan Knight och de två männen slutade i en tragedi. Under torsdagskvällen var den forna Death Row-grundaren i Compton i samband med inspelningen av den efterlängtade filmen N.W.A-filmen “Straight Outta Compton” där raplegender som Dr. Dre, Ice Cube och The Game befann sig. Bråket ska ha börjat på inspelningsplatsen för att sedan fortsätta en bit bort vid en hamburgerhak. Enligt vittnen ska Knight ha följt med de två männen till sin bil för att sedan köra på dem två gånger, skriver Los Angeles Times.

 

 

Inget uttalande från Suges representanter har ännu gjorts. James E. Blatt, som arbetar på advokatbyrån som företräder Knight, meddelar att hans advokat har pratat med sin klient om ”nästa steg” i processen. ”Han planerar att lämna över sig själv till polisen och vi är säkra på att han kommer bli frikänd efter utredningen”.

 

Enligt polisen, som hållit presskonferens söks Suge Knight fortfarande. Hans bil ska ha hittats övergiven i Los Angeles, skriver TMZ.

 

 

Se video från incidenten, som ännu betraktas som mord:

 

 

// Leah Deriba

 Publicerat:
RedaktionenNULL