Wu-albumet “Once Upon…” i ett exemplar sålt på auktion – för miljonbelopp


 

 

UPDATE:

 

Auktionssajten Paddle8 har bekräftat att “Once Upon A Time In Shaolin” har sålts till en hemlig köpare, enligt Pitchfork. Forbes uppger även att det handlar om ett pris på flera miljoner dollar.

 

 

 

– – – – – – –

 

 

7/5-2014

 

 

I mars kunde tidningen Forbes avslöja att Wu Tang Clan-affilierade artister senare under året ska släppa ett hemligt album med titeln “The Wu – Once Upon A Time In Shaolin” – i ett enda exemplar. Denna skiva beskrivs av många som ett konstprojekt och skiljer sig markant från en vanlig albumrelease. Kingsize har även avslöjat att två svenska artister med bas i Göteborg även medverkar på projektet, Vanessa Liftig och Ledr P aka Palestine i The Order-crewet.

 

Nu följer Forbes upp “scoopet” genom att åka till Marocko för att på plats förhöra sig om arbetet på skivan med konstnären Yahya och mannen bakom projektet, Tarik “Cilvaringz” Azzougarh.

 

New York-gruppen arbetar även på att färdigställa skivan “A Better Tomorrow” och dessa två projekt är separata, även om “Once Upon…”-projektet är under överinsyn av Wu Tang-ikonen RZA.

 

 

Följ resan till Marrakech i Marocko där vi i videoklippet nedan även får höra ett smakprov från skivan (runt 09.00 minuter in i videoklippet):

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL