Och bära diamantbroderade flipflops.

Det har nu dykt upp klipp på Ye när han premiärspelar ny musik i London. Artisten och entreprenören har de senaste dagarna närvarat på modeveckan i staden, där han också sprang på sitt ex Irina Shayk. Men vi fokuserar så klart på musiken.

Sångaren och producenten James Blake delade under natten ett klipp där Ye spelar upp ett gäng låtar som de gjort tillsammans, passande nog på hans födelsedag.

“It’s my birthday and [West] is playing tracks we made I’m good for presents thanks”, skriver Blake på Twitter.

Till ett klipp där Ye spelar upp en av låtarna förtydligar han också att den inte har samplat hans låt “Always”, utan är ett helt nyinspelat verk.

Men detta var inte det enda som uppmärksammades under hans tid i offentligheten. Till Burberrys vår/sommarshow valde Ye att dyka upp i ett par diamantbroderade flipflops, något som nu förutspås bli en trend. Det är ännu oklart om det är en design av modeskaparen själv eller om de helt enkelt är handgjorda.

Under showen kunde han också ses tillsammans med Erykah Badu och Riccardo Tisci, utöver att ha spenderat mycket tid med modellen Naomi Campbell. Förhoppningsvis fick de chansen att prata med Ye, som i ett Stories-inlägg uttryckte motsatsen tillsammans med en referens till skovalet.

Utöver detta har Ye och Balenciaga-skaparen Demna nyligen lanserat sitt andra släpp via Yeezy Gap Engineered by Balenciaga. Se kollektionen här!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Complex Music (@complexmusic)

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av HYPEBEAST UK (@hypebeastuk)

Foto: Netflix