62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Se 4/20-special med Method Man och Redman i VERZUZ


Med gäster som RZA, EPMD och DJ Kool.

 

 

Inatt gick Method Man och Redmans 4/20-special av stapeln i VERZUZ, men för alla som tittade stod det snabbt klart att det mer liknande en fullvärdig live-konsert med otrolig energi. Något som många säkerligen behövde under dessa tider. Tillsammans dammade man av en rad klassiska låtar och bjöd även in en rad notabla gäster.

 

Redman började bland annat med att framföra den för tillfället passande “How To Roll A Blunt”, medan Method Man visade gamla goda takter på “Shame On A N*gga”. Tillsammans bjöd man även på låtar som “Dis Iz 4 All My Smokers” och “Y.O.U.”.

 

I vanlig ordning fick vi också se ett par gäster scenen, men denna gång valde man att höja nivån en aning. RZA, Inspectah Deck, Keith Murray, EPMD och DJ Kool var alla på plats för att bidra – där den sistnämnda framförde klassikern “Let Me Clear My Throat”.

 

Båda rapparna tog också tillfället i akt att hedra Black Rob och DMX, som båda gått bort de senaste dagarna. Håll även utkik för ett nytt projekt med RZA och DJ Scratch, som avslöjades under sändningen.

 

Se klipp, reaktioner och hela showen nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: VERZUZ/TRILLER

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL