Den senaste tiden har vi fått mer och mer inblick i Rihanna och A$AP Rockys familjeliv. Utöver att få se personliga bilder på den lilla familjen i Rihannas omslagsintervju med brittiska Vogue i början av året så fick vi även ta del av hennes känslor kring att vara mamma.

“Oh my God, it’s legendary. It’s everything. You really don’t remember life before, that’s the craziest thing ever”, sa hon i intervjun och fortsatte med att öppna upp om relationen till A$AP Rocky och hur de kompletterar varandra som föräldrar. 

”We’re best friends with a baby. We have to be on the same page, but we’ve always kind of had that in our relationship. Everything changes when you have a baby but I wouldn’t say it’s done anything but made us closer.”

Men namnet då? I snart ett år har Rihanna och A$AP Rocky hållit deras sons namn hemligt, men nu verkar det som att ett namn går att bekräfta. Under gårdagen rapporterade nämligen brittiska publikationen The Daily Mail att de hade fått tag på den lille pojkens födelseattest och avslöjar nu födelsenamn, födelsedatum samt tid och plats. 

Enligt tidningen heter Rihanna och A$AP Rockys son RZA Athelston Mayers och han föddes den 13 maj 2022 klockan 10.58 i Los Angeles på Cedars-Sinai Medical Center. 

Rihanna och A$AP Rocky har ännu inte bekräftat detta men om namnet stämmer så är deras son döpt efter Wu-Tang Clan-medlemmen RZA. Att döpa barn efter favoritrappare är också något som går i släkten på A$APs sida. Han själv är döpt efter rapparen Rakim. 

Och inte nog med det, snart är det dags för bebis nummer två att komma till världen. Ett födelsedatum är ännu inte bekräftat men då Rihanna visade upp en tydlig baby bump under hennes omtalade uppträdande på Super Bowl i februari så lär det i alla fall bli inom en snar framtid. Frågan är om det barnet också blir döpt efter en rappare? 

Foto: Fenty Skin/Instagram via badgalriri