Redman och Method Man klara för “How High”-special i VERZUZ


Tillsammans med Earth Wind & Fire och The Isley Brothers.

 

 

I samband med att Raekwon och Ghostface Killah medverkade i lördagens VERZUZ, avslöjade grundarna Swizz Beatz och Timbaland att en annan legendarisk Wu-Tang-duo också skulle bli en del av familjen inom kort. Det är inga mindre än Redman och Method Man som ska stå för en “How High”-special – som självklart går av stapeln den 20 april, eller 4/20 som marijuanarökares högtid kallas i folkmun.

 

Och även om det är svårt att toppa för hiphopfans, kom även en glädjande nyhet för musikälskare överlag då man även annonserade att ikoniska Earth Wind & Fire ställs mot The Isley Brothers för en kväll av 70-talshits under påskhelgen. Närmare bestämt den 4 april.

 

Flera andra kommande events är inplanerade, men ännu inte avslöjade, i en ny poster som lagts upp på sociala medier. Där avslöjas bland annat en Mors Dag-special och ett returmöte mellan två hittills okända akter.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Verzuz (@verzuztv)

 

 

De nya tillställningarna kommer kort efter att Timbaland och Swizz teamat upp med Triller Network, där de blir aktieägare och varumärkesstrateger.

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL