Naughty By Nature splittras?


Efter en inflammerad Twitterfejd verkar Naughty By Nature ha nått slutet på resan som grupp.

 

 

Den klassiska hiphoptrion Naughty By Nature, som gett oss album som “19 Naughty III” och “Poverty’s Paradise” samt låtar som “O.P.P.” och “Hip-Hop Hooray”, grundades 1988 och har med ett undantag på fyra år mellan 2002-2006 hållit ihop och turnerat från och till de senaste åren. Den Grammy-vinnande gruppen, som är ute på jubileumsturné för just albumet “19 Naughty III”, verkar vara på väg mot sitt andra uppbrott. Treach tog tidigare i veckan till Twitter för att “officiellt” sparka kollegan Vin Rock, via två tweets som inte går att misstolka:

 

 

 

 

 

Vin Rock svarade senare med ett Instagram-foto, som han också postade via Naughty By Natures gemensamma Twitter-konto, föreställande Sitting Bull samt ett citat från indianhövdingen:

 

 

Vin Rock, som har hand om gruppens Twitter-konto och har haft hand om business-delen under gruppens karriär, gick senare ut med ett tweet via Naughty By Nature som helt enkelt hävdade att man “inte kan sparka ägaren”:

 

 

 

 

Treach lade senare till flertalet tweets där han klargjorde att kontot inte blivit hackat, vilket många verkar trott i de första reaktionerna. Han fastställde också att gruppen inte kommer att ställa in några spelningar, så vi får se hur det hela utvecklar sig efter turnéns slut. Just nu ser det dock ut som om en av hiphopvärldens klassiska grupper går ett osäker möte till mötes.

 

 

Lyssna på Treach´s nysläppta disslåt “Tall Midget”:

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL