Method Man fortsatt kritisk till hemligt Wu-projekt – dissar Cilvaringz


“…the B-level Wu guy”

 

 

Efter att Method Man i förra veckan i XXL kommenterade, den med mystik omgärdade, Wu-skivan “Once Upon A Time In Shaolin” i negativa ordalag (“fuck that album…”) har rykten om splittring i Staten Island-gruppen haglat i olika medier och kommentarsfält. RZA försökte omgående att reda ut begreppen genom att gå ut med ett officiellt uttalande där han förklarade att det hela är ett missförstånd.

 

 

Trots detta verkar Method Man i en ny intervju med Huffington Post allt annat än nöjd med förklaringen, men påpekar samtidigt att han till viss del blev vilseledd av XXL-journalisten. Meth menar dock i intervjun att RZA kunde på ett bättrre sätt ha hållt de medverkande informerade om hur projektet fortskred. För iniativtagaren och pådrivaren bakom konst/skivprojektet “Once Upon A Time In Shaolin”, den Marocko-baserade Cilvaringz, verkar dock Meth inte ha mycket till övers då han under intervjun benämner honom som “the B-level Wu guy”. Vidare säger Method Man:

 

“”Can’t stand Cilvaringz, by the way…Yes, I’m discrediting Cilvaringz.”

 

 

Se videoklipp nedan med intervjun i sin helhet, där han även berör den amerikanska polisens brutalitet och övervåld i flera uppmärksammade fall under senaste året:

 Publicerat:
RedaktionenNULL