Från och med idag, den 22 april, tar Malkolm Landréus över rollen som chefredaktör för Kingsize Magazine. Malkolm ersätter tidigare chefredaktören Tobias Carlsson som nyligen valde att gå vidare efter 15 års trogen tjänst. 

Malkolm Landréus har skrivit för Kingsize sedan 2013 och på senare år haft rollen som webb- och musikredaktör. Han har även programlett och producerat podcasten och intervjuserien ”Mellan Raderna”. Genom åren har han intervjuat majoriteten av Sveriges hiphopelit samt internationella namn som ScHoolboy Q, Kehlani och Juice WRLD. 

– Det är en jätterolig utmaning att ta sig an chefredaktörskapet och något av ett drömjobb för mig efter många års arbete med och för Kingsize. Jag vill jobba med hiphopkulturen så länge jag kan och detta är min chans att fortsätta göra det. Nu ser jag fram emot att komma igång, bibehålla en hög nivå och förbättra där jag kan. 

Jonas Källgren, COO för HKM Media Group, kommenterar utnämningen:

– Vi är väldigt glada över att Malkolm har tackat ja till att arbeta vidare med oss. Med Malkolm får vi den kontinuitet, erfarenhet och kompetens som krävs i det fortsatta arbetet med att utveckla Kingsize både i print och digitalt.

Det senaste numret av Kingsize Magazine släpptes i mars och framöver väntas två nya nummer innan sommaren och fyra under hösten. Tidningen ges ut sex gånger årligen. 

LÄS SENASTE NUMRET HÄR!

Foto: Saga Berlin

Foto: Pontus Gustavsson/Gatuslang