62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Lyckliga Gatan säsong 2 har premiär – se intervjuer med deltagarna här!


 

 

Första säsongen av “Lyckliga Gatan” visades på senvintern 2015 och fick lovord för de unika musikaliska mötena över generations- och genregränser. Konceptet är bekant för de flesta: Två artister från olika genrer och generationer möts för att umgås och ta sig an varandras stora hits. Den ena är en yngre, svensk rappare med framtiden för sina fötter, den andra en folkkär svensk musikikon med en lång och framgångsrik karriär bakom sig.

 

Säsongens medverkande är Py Bäckman och Finess, Nordman och Cleo, Owe Thörnqvist och Keya, Louise Hoffsten och Beri, Sylvia Vrethammar och Dani M samt Richard Herrey och Lani Mo. Programledare är Matar “Näääk” Samba.

 

 

Tidigare denna vecka hölls en pressträff inför premiär av säsong 2 där flertalet av artisterna från kommande säsongen fanns på plats. Kingsize-skribenten Mariana Benyamin Sir passade på att ställa lite frågor om vad som komma skall under vårens sex avsnitt i TV4.

 

Se videoklipp från intervjuer med samtliga medverkande rappare nedan. Premiär för “Lyckliga Gatan” i TV4 måndag 11:e april kl. 21.00.

 

 

 

Avsnitt 1: Py Bäckman och Finess
Avsnitt 2: Håkan ”Nordman” Hemlin och Cleo
Avsnitt 3: Owe Thörnqvist och Keya
Avsnitt 4: Louise Hoffsten och Beri
Avsnitt 5: Sylvia Vrethammar och Dani M
Avsnitt 6: Richard Herrey och Lani Mo

 

 

Se hela första säsongen på TV4 Play här.

 

 

Foto: Linus Hallsenius / TV4

 Publicerat:
RedaktionenNULL