62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Ludwig Göransson får egen station på Sonos Radio


I samband med premiären av “The Mandalorian” säsong två.

 

 

Samtidigt som Star Wars-fans peppar inför dagens premiär av den andra säsongen av “The Mandalorian” så lanseras nu kompositören och producenten Ludwig Göranssons exklusiva station på Sonos Radio: “Things That Stuck”.

 

Genom att prata om sitt arbete bakom musiken i “The Mandalorian”, “Tenet” och “Black Panther”, utforskar radiostationen musiken som inspirerar Göransson. Fans kan åtnjuta hundratals låtar, inklusive de låtar som Göransson själv är besatt av samt har inspirerats av inom jazz, klassisk musik, indie, hårdrock och filmmusik. Soundtracket från den andra säsongen av “The Mandalorian” kommer även finnas på “Things That Stuck”, tillsammans med exklusiva kommentarer från Göransson för att ge fansen en känsla av arbetet bakom musiken i den andra säsongen av serien.

 

– ”Things That Stuck” är en samling låtar och ljud som hittade sin väg till mitt hippocampus. Att dela min passion för musik med vänner och familj hör till mitt livs största lyckor. När du delar ett känslomässigt band med någon, så sväller både ditt hjärta och dina trumhinnor och får dig att lyssna på musik på ett annorlunda sätt, säger Ludwig Göransson i ett pressmeddelande.

 

I ett specialprogram som väntas komma inom de närmsta veckorna kan fans ta del av en exklusiv intervju med Ludwig Göransson och orkesterledaren samt musikern från säsong tvås soundtrack, Anthony Parnther. Sonos Radio går att lyssna på direkt i Sonos-appen från och med idag. “The Mandalorian” säsong två går i sin tur att se via Disney+.

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL