62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Linda Pira gör debut som författare


Släpper bok om att förverkliga sina drömmar.

 

 

Nu står det klart att Linda Pira gör författardebut den 9:e juni 2020. Hon har tillsammans med Mikhael Mikalides, lärare och författare, skrivit boken “Konsten att drömma stort”, där de även har samarbetat med elever från Storvretskolan i Botkyrka kommun.

 

“‘Konsten att drömma stort – En handbok om att förverkliga sina drömmar’, är en inspirerande och tankeväckande bok. Den handlar om att stärka sitt självförtroende, hitta sina drömmar och få verktygen att nå sina mål. Boken innehåller över 40 tips och övningar. Läsarna får även följa Linda Piras livsresa och ta del av hennes tips och råd för att nå framgång. Boken vänder sig till alla som vill nå sina drömmar”, går att läsa i ett pressmeddelande.

 

– Den här boken hade jag behövt läsa när jag var ung. Jag vill inspirera människor på olika sätt och visa hur jag tänker. Att skriva den här boken är en dröm som går i uppfyllelse, säger Linda Pira själv.

 

Den 9:e juni släpps alltså boken, som också kommer att ha en livestreamad releasefest. I höstas släppte Linda sitt efterlängtade debutalbum “Legendarisk” och prydde dessutom omslaget för Kingsize Magazines 15-årsjubileum. Läs utdrag ur omslagsintervjun här!

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Ni vet hur jag är, jag vill göra 100 saker samtidigt hela tiden. När jag va liten blev detta en begränsning för mig då jag hela tiden blev tillsagd att jag måste hålla fokus på en sak åt gången. Idag har jag förstått att jag inte fungerar så. Får jag Inte göra och testa allt jag tycker om så kommer jag aldrig veta vad jag ska lägga mina mål kring:) Jag har under våren förverkligat en av mina störta drömmar! Att skriva en handbok om om just det: Konsten att drömma stort! Tillsammans med författaren och läraren Mikhael Mikalides har vi kunnat forma och skapa denna bok utifrån vad vi anser är nyckeln till att förverkliga det man drömmer om. Boken är ett projektsamarbete tillsammans med elever från Storvretskolan i Botkyrka kommun. Den 9 Juni släpps boken. Jag vet det är en hel månad kvar. Men kunde inte hålla mig ? Vill att alla ska kunna ta del av den. Hoppas ni kommer älska den så som jag gör ♥️ Författare: Linda pira och Mikael Mikalides Illustratör: Jonas Anderson Redaktör och formgivare : Elin E. Mikalides

Ett inlägg delat av Linda Pira (@lindapira)

 

 

Foto: Elin Engström Mikalides
Illustratör: Jonas Anderson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL