Nyligen stod det klart att Rihanna blir den som får ta på sig ansvaret för Super Bowls halvtidsshow 2023. Nu undrar fans om Kanye West kan komma att gästa showen efter ett kryptiskt Instagram-inlägg.

I fredags delade Ye en skärmdump av en DailyMail-artikel som påstod att Rihanna väljer och vrakar mellan ett 50-tal artister som kan få dela scen med henne under det massiva evenemanget. Han skrev inget eller delade något mer, så det är oklart om han bekräftar sin medverkan eller helt enkelt vill visa att han är öppen för det.

De båda artisterna har som bekant jobbat nära länge. De var tidigare signade till Def Jam och har samarbetat på låtar som “Run This Town”, “All Of The Lights” och “FourFiveSeconds” med Paul McCartney. Ye producerade även den framgångsrika Rihanna-singeln “Bitch Better Have My Money” 2015.

Sångerskan har också varit fåordig kring sin medverkan, då det enda vi fått är en bekräftelse på att hon är bokad som artist. Via Instagram delade hon en bild där hon håller en amerikansk fotboll, varpå hon taggade Roc Nation och Apple Music i inlägget. De senare har tagit över som sponsor för evenemanget, efter tio år med Pepsi i förarsätet.

Det faktum att Rihanna ska göra sitt första uppträdande sedan hon välkomnade sitt första barn med A$AP Rocky i maj har också fått fans att spekulera kring om ny musik är nära förestående. Som vi alla minns gjorde Beyoncé återkomst med singeln “Formation” i samband med hennes halvtidsshow 2016. Men det återstår att se.

Foto: Roc Nation