Fricky och Cleo välkomnar sin dotter till världen


 

 

Det blev en minst sagt magisk start på det nya året för svensk hiphops favoritpar Fricky och Cleo. Efter att den senare friat under festivalen “Mästerbotten” i april, har paret sett fram emot sitt första gemensamma barn och den 2:a januari kom dottern Elda Angeline Friman Missaoui. Sent igår delade båda med sig av en bild på barnet. I en nypublicerad intervju på youaflame.tumblr.com, signerad Marimba Roney, berättar Cleo om en graviditetsdepression hon gått igenom och tiden som stundar:

 

“Jag hoppas vi finner ett lugn och landar i att vara föräldrar tillsammans. Att vi kan fortsätta dela Eriks resa, nu med bebis. Att jag sakta men säkert kan börja fokusera på min egen musik igen, men är beredd på att det kan ta år. Jag kanske måste hitta nya forum att få utlopp inom och bygga upp mig själv i skapandet igen på ett hälsosammare sätt.”

 

 

 

 

Även 2019 verkar alltså bli ett stort år för både Cleo och Fricky, även om det kanske blir mindre tid kvar för att göra musik. Fricky kan först och främst se fram emot Grammisgalan, där han är nominerad i kategorierna Årets Hiphop, Årets Låt och Årets Nykomling. Lyssna även på “Kungsliften” tillsammans med Cherrie, som släpptes precis innan nyår.

 

 

 

 

Foto: Paul Edwards / http://youaflame.tumblr.com/

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL