5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Farbror till mordmisstänkt erkänner inblandning i Tupac Shakurs död


 

 

Mordet på hiphoplegenden Tupac Shakur är än idag ett av dom mest uppmärksammade ouppklarade morden i historien. En före detta gangster, som är farbror till en av dom huvudmisstänkta, har nu gått ut och erkänt sin roll i mordet i en ny intervju som cirkulerar i Storbritannien.

 

Duane Keith Davis, även känd som “Keefe D”, är farbror till Orlando Anderson, den enda misstänkta som blivit arresterad för mordet på Tupac Shakur. Anderson, som dog 1998 i en gängrelaterad skjutning, har sedan början nekat till sin involvering i händelsen.

 

 

Trots det ska det enligt Davis ha varit han som var i bilen när en annan passagerare sköt Tupac fyra gånger. Davis avslöjade först uppgifterna i dokumentären “Death Row Chronicles” där han hävdar att han var “the only one alive” som kan berätta vad som hände natten den 7:e september 1996. Davis menar också också att folk har försökt få honom att berätta historien i över 20 år, men att han nu valde att kliva fram då han har cancer och inget kvar att förlora.

 

“All I care about now is the truth”, ska han ha sagt.

 

Tidigare i år hade serien “Unsolved: The Tupac and Biggie Murders”, som är baserad på en genomgripande utredning av forne polisen Greg Kading, premiär. Kading menar att delar av hans viktigaste upptäckter baserades på just dessa, och andra, berättelser som spelades in med Davis under immunitet.

 

Hur som helst vägrar Davis fortfarande att avslöja namnet på personen som verkligen avfyrade skotten och menar att det skulle gå emot gatans kod, samtidigt som han enligt egen utsago satt i baksätet och inte säkert kunde identifiera skytten.

 

Se hela intervjun med Davis HÄR!

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL