Är det någon som haft en tydlig stil genom sin karriär så är det Erykah Badu. Nu tycks hon insinuera att Beyoncé stulit den.

I söndags gick r&b-ikonen ut på Instagram och postade ett foto på Beyoncé från hennes konsertstopp i New Jersey, där hon bär en stor hög hatt. “Hmmm”, noterade Badu innan hon postade en bild på sig själv i en liknande hatt med texten “I guess I’m everybody stylist” undertill. Hon kommenterade dessutom Beyoncés inlägg med samma bild och skrev “I’m flattered”, som i kontexten kan tolkas som något sarkastiskt med tanke på att Bey inte tydliggjort att det handlade om någon hyllning till sin kollega.

Det är dock ingen tvekan om att “Renaissance”-sångerskan högaktar Erykah Badu. Nyligen gav hon henne en shoutout på remixen av albumspåret “Break My Soul”, där hon omnämns i samma andetag som Lauryn Hill, Roberta Flack, Kelly Rowland och Lizzo.

Beyoncé är just nu i slutskedet av hennes “Renaissance Tour” som hade världspremiär i Stockholm med dubbla spelningar på Friends Arena i maj. Turnén avslutas i New Orleans den 27 september 2023.

Foto: Instagram / Mason Poole

65546e0a53c940223e0b0eb4