5ebe5f2072aaf323604db793
En person inblandad i Mac Millers död har blivit gripen


Läs utdrag från utredningen här.

 

 

Det har snart gått precis ett år sedan Mac Miller tragiskt lämnade oss efter en omedveten överdos den 7:e september 2018. I samband med detta kom sent igår nyheten om att en person högst involverad i rapparens död har blivit gripen. Det handlar om Mac Millers påstådda droglangare, 28-åriga Cameron James Pettit, som enligt NBC blivit åtalad av federala åklagare igår onsdag.

 

Åklagarna påstår enligt ett 42-sidigt dokument att Miller bett Pettit om “percs”, ett slangord för den starka smärtlindrande drogen som i USA går under namnet “percocet”. Enligt en utredning levererade Pettit falska Oxikodon-piller som innehöll den dödliga drogen fentanyl, kokain och Xanax två dagar innan rapparens död.

 

Man har också gått igenom Instagram-meddelanden mellan Pettit och andra personer som reagerade på Mac Millers död, där den åtalade mannen bland annat ska ha skrivit:

 

“I think I should probably not post anything … just to be smart”. På frågan om hur han mådde ska han ha svarat: “I am not great … Most likely I will die in jail.”

 

Pettit är enligt utredningen en av tre personer som leverade droger till Miller, men det är i dagsläget oklart när och om dessa personer kommer att bli åtalade.

 

Denna text uppdateras så fort vi vet mer.

 

 

Foto: @gunnerstahl.us

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL