62429f791c0bfc1aba6ef852
Ed Sheeran och Cherrie hänger i Stockholm inför Skavlan-besök


 

 

Världsstjärnan Ed Sheeran är just nu på besök i Stockholm för ett par minst sagt hektiska dagar. Redan igår träffade han upp artisterna som medverkar i Idol, där de aspirerande stjärnorna fick en chans att hänga och ta bilder med sångaren som just nu är ute på en pr-turné i Europa, skriver Expressen. Samma dag spelade han även in fredagens avsnitt av “Skavlan” där han uppenbarligen medverkar. Av allt att döma gör även Cherrie detsamma, då hon publicerade en bild tillsammans med Sheeran under onsdagskvällen.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av CHERRIE (@chvrrie)

 

 

Idag torsdag gör han en hemlig spelning i Stockholm och på fredag gästar han också “Idol”, då de i vanlig ordning bjuder in en större artist för slutomgångarna av programmet. Ed Sheeran släpper sitt nya album “=” den 29 oktober, där bland annat världshiten “Shivers” återfinns.

 

 

 

 

 

 

Cherries senaste utgåva var albumet “Naag Nool” som kom i juni, varpå hon kort efter prydde omslaget för Kingsize Magazine, medverkade i en HM-kampanj, lanserade en sminkkollektion med IsaDora och släppte videon till “Där jag borde vara”. I slutet av oktober medverkar hon i en ny säsong av TV4-programmet “Så mycket bättre”.

 

 

 

Foto: @chvrrie

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL