Dr. Dre återvänder hem efter sjukhusvistelse


Aftermath-producent: “And we back! #Detox21”.

 

 

Under fredagskvällen svensk tid kom den lugnande nyheten att Dr. Dre tillåtits att åka hem från sjukhuset. Detta efter att ha spenderat en tid på intensiven med hjärnaneurysm. Producenten ska enligt uppgifter vara under konstant uppsyn av läkare tills man kommit fram till vad som orsakade det som går att likställa med en hjärnblödning, men det har uppenbarligen inte hindrat honom från att gå till studion.

 

I lördags postade producenten Dem Jointz en bild på Dr. Dre, The D.O.C. och flera andra personer framför ett mixerbord. Men det var framförallt hans bildtext som fångade folks uppmärksamhet.

 

“And we back! #Detox21”, skrev han under fotot.

 

 

 

 

“Detox” refererar såklart till det mytomspunna albumet av Dr. Dre som först annonserades 2002. 13 år senare meddelade den legendariska producenten att han skrotat projektet och gav istället fans “Compton: A Soundtrack By Dr. Dre”.

 

Dem Jointz text verkar dock antyda att albumet fortfarande kan släppas. Och det är inte första gången han avslöjar något stort. Förra månaden delade han med sig av en bild på vilka album han jobbade med, däribland “Music To Be Murdered By: Side B” som fram tills dess bara hade varit ett rykte.

 

Det återstår (som vanligt) att se om det ligger någon sanning i detta, men oavsett är det glädjande att Dre har kommit hem.

 

 

Foto: HBO / Josh A Katz

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL